Бойовики ДНР-ЛНР готують звернення до США та Європи: в мережі повідомили подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР-ЛНР готують звернення до США та Європи: в мережі повідомили подробиці

Бойовики ДНР-ЛНР готують звернення до США та Європи: в мережі повідомили подробиці

Бойовики ДНР і ЛНР готують звернення до Європи і США з проханням прийняти так звані "республіки" в Євросоюз і захистити Донбас від "геноциду" з боку України .
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Романа Доніка.
"Вчора і сьогодні (за позавчора і раніше не знаю) по установах Донецька ходять пташенята Захарченко з "міської адміністрації". Збирають підписи на папірцях для Трампа і ЄС, щоб хунта (тобто ми) перестали геноцидити Донбас. Мета збору - 300 тис підписів", - написав він.

Читайте також: Видний бойовик ЛНР став героєм кумедних фотожаб
За словами волонтера, бойовики будуть просити Європу і США прийняти так звані ДНР-ЛНР в Євросоюз.
"За інсайдерською інформацією з найближчого оточення Захарченко, через тиждень в Донецьку і Луганську буде зібрано близько 500 тисяч підписів до ЄС і президента США. Будуть звертатися з проханням прийняти Л/ДНР в Євросоюз і захистити народ Донбасу від геноциду з боку України. Будуть розповідати, що спеціально блокують постачання з України тому, що це їм заважає інтегруватися в ЄС. Загалом злилися пацани. Сподіваються, таким чином відпітляти і з'їхати на геноцид. Скріпи нині не в моді", - додав Доник.
Як повідомляв ONLINE.UA,  радник президента України, відомий волонтер Юрій Бірюков розповів, що бойовиків ДНР російська пропаганда лякає історіями про те, як бійці "Правого сектора" звертають дітей в лютеранську релігію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?