Бойовики ДНР-ЛНР масово клепають "українських шпигунів": стали відомі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР-ЛНР масово клепають "українських шпигунів": стали відомі деталі

Бойовики ДНР-ЛНР масово клепають "українських шпигунів": стали відомі деталі
Джерело:  online.ua

Бойовики самопроголошених ДНР і ЛНР отримали завдання від керівництва ФСБ РФ організувати так звану боротьбу з нібито "українськими шпигунами".


Про це повідомив координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Faceboook.


"Керівництво ФСБ РФ звимагає від "МГБ ДНР" та "МГБ ЛНР" різко активізувати боротьбу з "українським тероризмом". Завдання - будь-якими способами організувати наявність "доказів активної терористичної діяльності, яка "нібито ведеться" "українськими спецслужбами і ЗСУ на території окупованих районів", - повідомив Тимчук.


Читайте також: Бойовик Гіркін відверто розказав про "армію" ДНР-ЛНР: опубліковано відео


За його словами, затриманим за побутові злочини, висувають підозри в "зв'язках" з українськими спецслужбами.


"Відзначено інкримінування затриманим за побутові злочини кримінальним елементам "зв'язків" з українськими ССО, ГУР МО і СБУ. В "ЛНР "місцевий житель, у якого було вилучено кілька шашок промислової вибухівки, був оголошений "терористом міжнародного класу на службі у СБУ ", - додав Тимчук.


Як повідомляв ONLINE.UA,  неподалік від лінії розмежування в Луганскій області зникло три людини. Правоохоронці розглядають версію про причетність до інциденту бойовиків ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?