Бойовики ДНР насмішили страхом перед наступом України
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР насмішили страхом перед наступом України

Бойовики ДНР насмішили страхом перед наступом України
Джерело:  online.ua

Аеророзвідка фонду "Сестрі Перемоги" насмішила історією про те, як бойовики так званої ДНР злякалися неправдивих чуток про наступ сил АТО і вирили оборонні траншеї.


Читайте також: У мережі жорстко висміяли емблему "спецслужби ДНР": опубліковано фото


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook фонду "Сестри Перемоги".


"В один з недавніх рейсів наших безпілотників побачили дуже дивну річ - порожнє поле, а в ньому - свіжі оборонні траншеї на 3 км, не менше. А раніше такого не було, ясна річ, - розповіли волонтери аеророзвідки "Птахи Перемоги". - Що сказати, контрчутки працюють на повну силу :) та сторона так злякалася "качки" про атаку з того боку, що блискавично викопала величезну лінію оборони. Копали швидко і, очевидно, ночами :) Он як злякалися страшних укрів :) "


"Іноді сепаратисти мимоволі піднімають бойовий дух і дуже смішать наших солдатів", - прокоментували повідомлення аеророзвідки в фонді.



Більше  про аеророзвідку читайте в матеріалі ONLINE.UA: Ми обставили російський оборонпром і прорвалися в центр Донецька - волонтер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?