Бойовики ДНР назвали захопленого ООНівця розвідником СБУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР назвали захопленого ООНівця розвідником СБУ

Бойовики ДНР назвали захопленого ООНівця розвідником СБУ
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР захопленого ними співробітника Організації Об'єднаних Націй  назвали полковником Служби безпеки України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформацію з сепаратистських сайтів.

«8 квітня 2016 року МГБ ДНР затриманий громадянин України Супрун Юрій Вікторович, полковник СБУ, в минулому один з командирів підрозділу «Альфа» у Києві, що діяв на території Донецької і Луганської областей. Під час затримання він заявив, що є діючим представником Місії ООН в Донецьку», — заявили бойовики.

Також вони запевнили, що в якості співробітника місії ООН Супрун заявлений не був, а його офіційний статус і справжні причини знаходження на окупованому Донбасі нібито не відомі.

«Справжні причини знаходження Супруна на території ДНР і його реальний статус лишаються невідомими. Вказана особа затримана до з'ясування його статуса, обставин перебування і причетності до каральних операцій київської влади проти народу ДНР», — заявили в Захарченка.


Як відомо, 8 квітня в окупованому Донецьку бойовиками був затриманий співробітник моніторингової місії ООН, громадянин України.

До затриманого не допускають представників міжнародних місій — ані Червоного Хреста, ані ООН, ані ОБСЄ.

В ООН вже закликали до звільнення свого співробітника.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, 13 квітня на Донбасі на місцях боїв 2014 року було знайдено масове поховання людей у формі бойовиків ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?