Бойовики ДНР обстріляли Авдіївку, один військовий постраждав
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР обстріляли Авдіївку, один військовий постраждав

Бойовики ДНР обстріляли Авдіївку, один військовий постраждав
Джерело:  online.ua

У середу, 13 вересня, бойовики так званої ДНР провели обстріл позицій українських військ під Авдіївкою, а також влаштували провокацію неподалік від Донецької фільтрувальної станції.

Про це заявили в прес-центрі штабу АТО, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Розвідка розповіла про жорстокий план бойовиків ДНР в Донецьку

Відзначається, що всього за минулу добу терористи провели 25 обстрілів, в результаті чого постраждав один з бійців АТО, при цьому військові були змушені відкривати вогонь у відповідь, оскільки обстріли представляли пряму загрозу для їхнього життя.

З гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали Авдіївку, Зайцеве, Кам'янку і Піски, з гранатометів, БМП, кулеметів і стрілецької зброї, - Водяне, Гнутове, Мар'їнку та Широкино, із зенітної установки і гранатометів, - Кримське і Станицю Луганську.

Крім того, терористи влаштували провокацію, заклавши вибухівку під захопленою ними Василівкою неподалік від Донецької фільтрувальної станції, і активуючи її дистанційно.

Як повідомляв ONLINE.UA, в результаті бойових дій в зоні АТО 12 вересня постраждало двоє військовослужбовців, в той час як під Донецьком виявили близько 40 ворожих танків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?