Бойовики ДНР обстріляли Авдіївку з гранатометів - штаб АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР обстріляли Авдіївку з гранатометів - штаб АТО

Бойовики ДНР обстріляли Авдіївку з гранатометів - штаб АТО

У понеділок, 10 квітня, бойовики так званої ДНР обстріляли з гранатометів, мінометів і кулеметів позиції сил АТО в Авдіївці Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
"На Донецькому напрямку з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник бив по наших позиціях в Авдіївці. З 120-міліметрових мінометів і великокаліберних кулеметів ворог обстріляв захисників шахти «Бутівка». По позиціях поруч населеного пункту Зайцеве ворог вів вогонь з гранатометів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Ав діївка знову під обстрілами: стало відомо про пораненого серед мирних жителів
У штабі також розповіли, що поблизу Маріуполя, вогнем мінометів калібру 120 мм і 82мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і БМП бойовики накривали захисників Новотроїцького. З мінометів калібру 82мм і великокаліберних кулеметів били по позиціях сил АТО в районі населеного пункту Березове. З гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів вели вогонь по захисникам Гнутового, Водяного і Мар'їнки. Поблизу Мар'їнки і Новотроїцького активно діяли ворожі снайпери.
На Луганському напрямку бойовики ЛНР застосували міномети калібру 82мм по позиціях ЗСУ поруч населеного пункту Кримське, а з гранатометів і стрілецької зброї обстріляли позиції українських військових поруч з населеними пунктами Станиця Луганська та Донець.
Всього з початку доби бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. Двоє військовослужбовців сил АТО отримали поранення.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в штабі розповіли, що бойовики так званих ДНР-ЛНР 9 квітня збільшили кількість обстрілів, більше 40 разів порушуючи режим тиші, встановлений 1 квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?