Бойовики ДНР обстріляли патруль ОБСЄ: з'явилися подробиці інциденту
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР обстріляли патруль ОБСЄ: з'явилися подробиці інциденту

ОБСЄ
Бойовики ДНР обстріляли патруль ОБСЄ: з'явилися подробиці інциденту

На Донбасі бойовики так званої ДНР обстріляли спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в районі селища Козацьке.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу місії.
"Об 11:07 28 березня патруль СММ в складі шести співробітників місії на двох броньованих автомобілях під'їхав до комплексу, розташованого на східній околиці н.п. Козацьке (36 км на північний схід від Маріуполя - Ред.)", - відзначили в прес -службі.
Як заявили спостерігачі, коли їх патруль знаходився в 100 метрах від комплексу, бойовик, який стояв за кілька метрів від спостерігачів, жестами наказав їм зупинитися.

Читайте також: Ро сіяни на Донбасі не ховаються: в ОБСЄ зробили визнання
"Патруль зупинився, і спостерігачі побачили ще вісьмох бойовиків біля одного з будинків на території комплексу. Троє з них попрямували у бік патруля. У 30-40 метрах від команди ОБСЄ один з чоловіків агресивними жестами показав спостерігачам, щоб вони покинули цей район", - йдеться в повідомленні.
При цьому "він зробив три постріли в повітря з автомата (АК-47) і потім ще шість пострілів в землю в декількох метрах від того місця, де він стояв і дивився в бік спостерігачів".
Після цього команда СММ негайно розгорнулася, залишаючи це місце, і почула ще чотири постріли і одну автоматну чергу.
Після повернення на базу в Маріуполі місія ОБСЄ повідомила про інцидент в Спільний центр контролю та координації.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики ЛНР погрожували розстріляти спостерігачів ОБСЄ з мінометів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?