Бойовики ДНР обстріляли позиції сил АТО з "Градів", є поранені: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР обстріляли позиції сил АТО з "Градів", є поранені: з'явилися подробиці

Бойовики ДНР обстріляли позиції сил АТО з "Градів", є поранені: з'явилися подробиці

У суботу ввечері, 18 лютого, бойовики ДНР обстріляли позиції українських військових поблизу Водяного Донецької області з "Градів", всього за добу в результаті обстрілу шестеро військовослужбовців ЗСУ були поранені, троє травмовані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Повідомляється, що на донецькому напрямку з 122-мм артилерії бойовики обстріляли Невельське, з мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь по Новолуганську, Авдіївці, Піскам, Кам'янці, Невельському, Троїцькому, Луганському, Новоселівці, опитному і Зайцевому. Новолуганське обстрілював снайпер, а по Троїцькому бойовики вели вогонь з БМП.
В районі Авдіївки близько 5 ранку відбулося зіткнення. Українські військові відбили напад бойовиків.
На маріупольському напрямку з 122-мм артилерії бойовики ДНР обстрілювали Водяне і Новогригорівку. З мінометів різних калібрів вогонь відкривали по Мар'янці, Старогнатівці, Водяному, Павлопілю, Красногорівці і Новотроїцькому, а з гранатометів і стрілецької зброї - по Павлополю, Гнутовому, Водяному, Широкино і Талаківці. По Широкино також стріляли з БМП. З 20.34 до 21.00 по українських позиціях поблизу Водяного бойовики випустили тридцять снарядів реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град».
Читайте також: Під Авдіївкою бойовики ДНР пішли в атаку: стали відомі подробиці
"На луганському напрямку з мінометів різних калібрів вогонь відкривали по українських позиціях в Новоолександрівці і Кримському, а з гранатометів - по Станиці Луганській і Новозванівці. З протитанкових ракетних комплексів бойовики обстрілювали Кримське", - відзначили в штабі АТО.
Бойовики ЛНР в свою чергу заявили про обстріл своїх позицій. На сайті сепаратистів йдеться, що під вогонь потрапили населені пункти Калинівка, Логвинове, Алмазне і Сокольники.
Ресурс бойовиків ДНР пише, що в результаті обстрілу знеструмлено село Комінтерново (Пікуза). Також є руйнування в приватному секторі Ясинуватої.
Як повідомляв ONLINE.UA,  18 лютого бойовики так званої ДНР влаштували потужний обстріл підконтрольної військовослужбовцям Збройних сил України Красногоровки Донецької області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?