Бойовики ДНР обстріляли житлові квартали Мар'їнки з мінометів - штаб
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР обстріляли житлові квартали Мар'їнки з мінометів - штаб

Бойовики ДНР обстріляли житлові квартали Мар'їнки з мінометів - штаб
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР провели обстріл житлових кварталів Мар'їнки Донецької області з мінометів 82 мм калібру.

Про повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Бойовики ДНР використовують російські гранатомети і вогнемети: СБУ показала фото

Зазначається, що бойовики стріляли з тимчасово окупованої території, з боку населеного пункту Трудівський. В результаті обстрілу у подвір'ї приватного будинку за адресою Прокоф’єва, 214 був знищений автомобіль ВАЗ 2101.

На місці працюють представники СЦКК та Національної поліції України, встановлюється інформація щодо постраждалих та руйнувань.

Нагадаємо, що сьогодні мінометним вогнем накрило також і житлові квартали Авдіївки, в результаті чого постраждали дві жінки. За даними штабу, постраждалі були доставлені до центральної районної лікарні, і наразі стан їхнього здоров'я є нормальним.

Встановлено, що по Авдіївці обстріл вівся зі сторони окупованої Яковлівки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що 1 травня в ході бойових дій в районі Світлодарської дуги на Донбасі загинув 22-річний український снайпер Анатолій Біжко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?