Бойовики ДНР обстрілюють українські позиції: з'явилося відео з найгарячішої ділянки
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР обстрілюють українські позиції: з'явилося відео з найгарячішої ділянки

Бойовики ДНР обстрілюють українські позиції: з'явилося відео з найгарячішої ділянки
Джерело:  Новини Донбасу

Бойовики так званої ЛНР

продовжують застосовувати збройні провокації до українських позицій АТО, уздовж лінії розмежування поблизу селища Луганське обстановка залишається напруженою.


Про це розповів прес-секретар штабу АТО Антон Миронович.


Українські військові утримують свої позиції. Вони кажуть, що сил і засобів у них досить, щоб при необхідності дати бій ворогові.


Оборонні позиції ВСУ розміщені на значній відстані від населених пунктів. Зате час від часу снаряди з тимчасово окупованої території прилітають в будинки і школи мирних жителів поблизу лінії розмежування.


Військові підтверджують, що мирні люди вже давно позбулися ілюзій щодо ДНР. Вони хочуть жити і працювати мирно і спокійно в своїй рідній країні - Україні.


За словами заступника командира батальйону Оксани Якубової, 30 квітня буквально через кілька хвилин після оголошення «режиму тиші» бойовики обстріляли позиції з АГС, загинув військовий.


«У нас було більш-менш тихо тільки в Великодній день - 1 травня, а 2 травня був помічений прохід двох ДРГ», - розповіла вона.


Про наявність бойовиків військових гавкотом попереджають собаки, які живуть на позиціях ВСУ.


При цьому військові відзначають, що після угоди про припинення вогню обстрілів стало менше. Однак противник не дотримується режиму повністю.



Нагадаємо,

бойовики порушили домовленості про дотримання режиму повної тиші в зоні проведення АТО на свята

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?