Бойовики ДНР оголосили про гучний обмін полоненими
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР оголосили про гучний обмін полоненими

Бойовики ДНР оголосили про гучний обмін полоненими
Джерело:  ДАН

Бойовики так званої ДНР  анонсували обмін полоненими, який відбудеться 17 вересня за формулою "один на чотири".


Про це заявила "омбудсмен" угруповання Дар'я Морозова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


Морозова додала, що проведуть обмін працівника Служби безпеки України на чотирьох сепаратистів, які, як вона стверджує, знаходяться у важкому стані.


«В результаті довгих переговорів між владою "Республіки" і українською стороною в особі Віктора Володимировича Медведчука була досягнута домовленість про довгоочікуваний обмін. Завтра відбудеться обмін полковника СБУ на чотирьох громадян. Громадяни - похилого віку у важкому фізичному і моральному стані, сподіваюся все пройде успішно», - сказала вона.


"Новости Донбасса" відзначають, що бойовики ДНР збираються звільнити полковника СБУ Юрія Супруна, який є представником моніторингової місії ООН і утримується в полоні з квітня 2016 року.


Як повідомляв ONLINE.UA, 17 вересня також  буде проведено обмін, в результаті якого вдасться звільнити тяжко пораненого Володимира Жемчугова, що знаходиться в полоні бойовиків ЛНР з осені 2015 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?