Бойовики ДНР оголосили про затримання "вбивць Мотороли"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР оголосили про затримання "вбивць Мотороли"

Бойовики ДНР оголосили про затримання "вбивць Мотороли"
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР заявили про затримання членів угруповання Misanthropic Division, яке взяло на себе відповідальність за  вбивство ватажка банди «Спарта» Арсена Павлова-Мотороли.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву міністерства державної безпеки ДНР».
«11 листопада 2016 року в результаті проведених МДБ ДНР оперативно-розшукових заходів у Донецьку затримано шість активних членів української націоналістичної організації Misanthropic Division, лідери якої раніше взяли на себе відповідальність за вбивство ... Арсена Павлова, більш відомого як Моторола», — йдеться у повідомленні.
Також бойовики розповіли, нібито активісти Misanthropic Division підтримували контакти з кадровими співробітниками СБУ і виконували завдання української спецслужби.


Читайте також: Трамп за Моторолу: соцмережі насмішив новий фейк фанатів "Новоросії".

Варто додати, що в ДНР заявили про те, що затримані «дають зізнавальні свідчення про обставини вчинення злочинів терористичної та екстремістської спрямованості».


«МГБ проводяться заходи щодо документування ролі кожного з учасників у протиправної діяльності, у тому числі спроб дестабілізації ситуації в ДНР і ЛНР, що вживаються українськими націоналістами за завданням першого заступника голови СБУ – керівника антитерористичного центру генерал-полковника Віталія Малікова та начальника УСБУ в Донецькій області Олександра Куца», — додали бойовики.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко назвав імена «організаторів» ліквідації Мотороли, звинувативши в ньому співробітників СБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?