Бойовики ДНР пафосно повідомили про загибель свого командира
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовики ДНР пафосно повідомили про загибель свого командира

Бойовики ДНР пафосно повідомили про загибель свого командира
Джерело:  online.ua

У так званій ДНР з властивим терористам пафосом заявили про загибель одного з командирів горлівських бойовиків на прізвисько "Батя".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистські ЗМІ.
"Це був дійсно патріот своєї землі, який став на захист рідних степів з самого початку Російської Весни. Той, хто минув безліч боїв за незалежність рідного краю, людина, не шкодувала себе і вимагала цього ж від інших, загинув. Його не стало. Зрадницький шматочок металу обірвав життя ще одного сина Вітчизни. І як завжди кістлява забрала одного з кращих", - заявив один з командирів бойовиків ДНР Олександр Матюшин "Варяг".
Військовий експерт Костянтин Машовець розповів про загиблого бойовика.
"Цей тулуб був вельми хитрожопим воИном-Новоросії... Неодноразово був помічений в застосуванні
досить неординарних способів ведення війни... Крім того, дуже "поважав" покійний різноманітні... примочки з "блукаючими мінометами"... в тому числі, косячи "під укропів" і палячи по рідній Горлівці", - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що російський бойовик так званої ДНР  Моторола заявив, що ще до війни на Донбасі вважав Україну ворогом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?