Бойовики ДНР показали відео з "вбивцею Мотороли"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР показали відео з "вбивцею Мотороли"

Бойовики ДНР показали відео з "вбивцею Мотороли"
Джерело:  YouTube

Бойовики ДНР показали одного із затриманих, яких вони підозрюють у вбивстві ватажка банди «Спарта», росіянина Арсена Павлова-Мотороли.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео пропагандистів каналу Россия24, викладене в youtube.
Одним з шістьох «вбивць Мотороли», як ідеться в сюжеті, виявився Ернест Попов, який після окупації Донецька бойовиками поїхав до Києва і там нібито вступив до лав батальйону «Азов».
«Нас вчили марширувати, була тактика, вчили розбирати-збирати автомати. Після чого мені дали завдання приїхати в місто Донецьк і вступити в осередок Misanthropic Division», - повідомив затриманий.


Затриманий "вбивця Мотороли"/Скріншот

Читайте також: За тримання "вбивць Мотороли" в Донецьку: з'явилася важлива інформація
За словами пропагандистів, молодик - єдиний, чиє ім'я можна називати.


Також бойовики заявили, що їм відомо про зв'язок «вбивць Мотороли» з СБУ.
Нагадаємо, Арсен Павлов-Моторола був підірваний в ліфті власного будинку ввечері 16 жовтня. При цьому, бойовики ДНР заявляють про причетність "українських диверсантів" до вбивства терориста.
Як повідомляв ONLINE.UA, ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко розповів, що йому відомі співробітники СБУ, які організували ліквідацію росіянина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?