Бойовики ДНР спростовують обстріл "штабу": в мережі сміються навіть сепаратисти
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР спростовують обстріл "штабу": в мережі сміються навіть сепаратисти

Бойовики ДНР спростовують обстріл "штабу": в мережі сміються навіть сепаратисти
Джерело:  online.ua

"Заступник командувача оперативного командування ДНР" Едуард Басурін спростував інформацію про обстріл будівлі "Міноборони республіки" в окупованому Донецьку 24 березня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Читайте також: Масштаб ний вибух в окупованому Донецьку: стала відома справжня причина
Басурін пояснив вибух в Донецьку навчаннями, які проводяться на території міста.
"Йдуть навчання, і деякі жителі, перелякавшись, схоже, прийняли їх за істинний обстріл. Насправді все добре. Всі живі, здорові", - заявив пропагандист бойовиків.
Утім, спростування Басуріна не знайшло підтримки навіть в рядах колишніх бойовиків.
Так російський диверсант Ігор Стрєлков-Гіркін, який раніше був одним з "командирів ДНР". повідомив на своїй сторінці в соцмережі ВK, що обстріл будівлі вівся з реактивного вогнемета "Шмель".
"У Донецьку обстріляний штаб. За попередніми даними, постріл припав на вузол зв'язку на 5-му поверсі будівлі. Постріл, попередньо, був зі "Шмеля", причому був проведений зі станка з автоматичним пристроєм уповільненої дії - з таймером. Після пострілу спрацював вибуховий пристрій, що знищило відстріляну "трубу" і блок автоматичного управління. Є поранені", - написав він.


У мережі посміялися над заявами Басуріна.
Новоросія Укропо**ка: Головне, що Басурін не постраждав.А то хто б нас ще інформував про щоденні обстріли Донбасу?



Нагадаємо, раніше донецька група Українського опору назвала обстріл будівлі "міністерства оборони" діями у відповідь на диверсію на складі боєприпасів в Балаклії Харківської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?