Бойовики ДНР в українських кольорах покрасувалися в шахті: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР в українських кольорах покрасувалися в шахті: з'явилися фото

Бойовики ДНР в українських кольорах покрасувалися в шахті: з'явилися фото
Джерело:  Новини Донбасу

У суботу, 9 квітня, бойовики незаконного збройного формування «Спарта» та їх  главарь Моторола  побували в макіївській шахті «Ясинівська-Глибока», де покрасувалися в респіраторах кольорів українського прапора.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.


Бойовики активно поширюють в соціальних мережах фотографії, на яких відображені Арсеній Павлов на прізвисько «Моторола» та інші члени угруповання в новому шахтному обмундируванні. Обличчя у більшості з них забруднені вугільною сажею. У всіх - жовто-сині респіратори. Про мету візиту бойовиків на шахту не повідомляється.




Шахта «Ясіновська-Глибока» входить в групу державного підприємства «Макіїввугілля» і знаходиться на окупованій території. Дана шахта є однією з небагатьох шахт в окупації, яка є рентабельною.
Раніше повідомлялося, що  бойовики на Донбасі продовжують нарощувати кількість обстрілів, а головною гарячою точкою зони АТО залишається Авдіївка та її околиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?