Бойовики ДНР вдарили по Авдіївці, одна з цілей шокувала мережу, з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР вдарили по Авдіївці, одна з цілей шокувала мережу, з'явилося фото

Бойовики ДНР вдарили по Авдіївці, одна з цілей шокувала мережу, з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Бойовики угруповання ДНР провели обстріл житлового сектора Авдіївки Донецької області, в числі іншого зачепило школу і дитячий садок.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Перша інформація про обстріл з'явилася в мережі о 16:30, за станом вже на 16:40 штаб АТО зафіксував принаймні п'ять потраплянь в межах міста.
Читайте також: В ійна на Донбасі: в Авдіївці склалася критична ситуація
"За попередніми даними місто обстріляне з танків. Достовірно відомо про потрапляння в багатоповерховий будинок за адресою Гагаріна будинки 1 і 8. З огляду на те, що обстріл досі триває, уточненої інформації про жертви обстрілу і характер руйнувань немає", - йдеться в повідомленні.
Керівник Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що по Авдіївці поцілило близько двох десятків снарядів.
У мережі також з'явилася інформація про потрапляння снарядів в будинок по вулиці Меделеева і поблизу від будівель по вулиці Комунальна, Шевченка і Корольова. Один зі снарядів влучив на територію дитячого садка і школи, в соцмережах опублікували фото з місця події:



Користувачі мережі обговорили вибір мети бойовиками ДНР. Так користувач файний речник АТО написав: "І ще маємо приліт на територію дитячого садка "Малятко". Добре, що в дерево".





Як повідомляв ONLINE.UA, в ході нічного бою на Світлодарській дузі українські воїни знищили розвідувальну групу бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?