Бойовики ДНР вихваляються змаганнями за участю українців
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР вихваляються змаганнями за участю українців

Бойовики ДНР вихваляються змаганнями за участю українців
Джерело:  ДАН

В угрупованні ДНР влаштовують змагання з кіберспорту, в якому візьмуть участь геймери з підконтрольної владі території України.

Про це в ході прес-конференції заявив "перший заступник міністра молоді спорту і туризму" Олександр Громаков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський ресурс ДАН.

Читайте також: Бойовики ДНР хочуть потрапити на Олімпіаду: опубліковані документи

"Станом на 20 квітня 2017 року з дисципліни «Dota2» вже зареєструвалося 46 команд, з них дві команди офіційно представляють Україну - це Одеська та Миколаївська області", - підкреслив Громаков.

В той же час, в змаганнях з дисципліни «Counter strike: Global Offensive» візьмуть участь 24 команди, з яких одна, - з Запорізької області. Також в змаганнях візьмуть участь і "змішані" команди з гравцями як з окупованих територій, так і з підконтрольних владі регіонів.

Відзначається, що головний приз в змаганнях - 35 тис рублів (майже 16,5 тис грн).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР Олександр Захарченко заявив, що Дніпро згодом нібито увійде в число окупованих проросійськими угрупуваннями міст України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?