Бойовики ДНР виклали нове відео з "убивцями Мотороли"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР виклали нове відео з "убивцями Мотороли"

Бойовики ДНР виклали нове відео з "убивцями Мотороли"
Джерело:  YouTube

Бойовики ДНР виклали в мережу нове відео із "зізнаннями" затриманих учасників Misanthropic Division, яких звинувачують у вбивстві одіозного ватажка банди «Спарта», росіянина Арсена Павлова-Мотороли.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
На кадрах ролика - молодий хлопець у військовому камуфляжі, при цьому його обличчя заретушовано, а голос піддався цифровому зміненню.
«Я - Ніколайчук Олександр Іванович, народився 3 липня 1997 року, проживаю в Донецьку. В кінці 15-початку 16 року організував осередок Misanthropic Division в Донецьку, адже поділяв їхні погляди та ідеологію мізантропії», - розповів молодий чоловік.
Читайте також: За тримання "вбивць Мотороли" в Донецьку: з'явилася важлива інформація
Крім того, він додав, що «прихильників намагався знаходити через соцмережі, один раз зв'язувався з людиною з київського осередку для того, щоб дізнатися, чи є їх організація в Донецьку».
Також на відео показали нові визнання Ернеста Павлова, який розповів про навчання на київській базі "Азов".


У той же час були показані і зізнання ще одного учасника групи, який, проте, не назвав свого імені, але показав татуювання, зроблені, за його словами, під час проходження підготовки.
В кінці ролика бойовики показали відео нібито з місця затримання "вбивць Мотороли" і продемонстрували свої "знахідки".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше було опубліковано відео з іншим затриманим «вбивцею Мотороли».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?