Бойовики ДНР вирішили закривати шахти на Донбасі - джерело
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР вирішили закривати шахти на Донбасі - джерело

Бойовики ДНР вирішили закривати шахти на Донбасі - джерело
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР почали закривати шахти на Донбасі, що викликало серйозне невдоволення місцевих гірників.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на власне джерело в Службі безпеки України.
"Отримано інформацію про закриття видобувних вугільних шахт на території міста Макіївка, Шахтарського району Донецької області та прилеглих районів, де залишаються працювати лише 2-3 шахти", - відзначило джерело.
Також воно повідомило, що найближчим часом окупанти мають намір зупинити роботу і однієї з найпотужніших шахт регіону - "Ясинуватої-Глибокої".

Читайте також: Відмивання грошей, кому це треба? З'явилося відео з одкровеннями екс-бойовика ДНР
"На шахті значна заборгованість з виплати заробітної плати. В окремих випадках зарплата у шахтарів становить лише 2-3 тисячі рублів (600-800 гривень - Ред.), яка до того ж не завжди виплачується", - додало воно.
За словами джерела, ці дії бойовиків "призводять до зростання соціального невдоволення, яке проявляється у формі вираження обурення з боку шахтарів на адресу дирекції шахт і керівництву ДНР".
Нагадаємо, раніше український політтехнолог Олексій Голобуцький в своєму блозі ONLINE.UA назвав умови і терміни, на яких президент Росії Володимир Путін хоче повернути окупований Донбас Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?