Бойовики ДНР виступили з гучною заявою про полонених
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР виступили з гучною заявою про полонених

Бойовики ДНР виступили з гучною заявою про полонених
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР заявили про зрив запланованого обміну полоненими, звинувативши в цьому українську сторону.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
«На жаль, велике розчарування викликає небажання української сторони виконати взяті на себе зобов'язання. Ми сподівалися на отримання позитивної відповіді української сторони в питанні обміну полоненими, але цього так і не відбулося. За весь час після останньої зустрічі в Мінську від уповноважених представників України офіційного письмового підтвердження щодо обміну полоненими за формулою «всіх на всіх» так і не надійшло», - сказала так звана «омбудсмен ДНР» Дар'я Морозова.
Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було прийнято рішення провести обмін полоненими за формулою «всіх на всіх ». При цьому представник бойовиків ДНР в контактній групі Денис Пушилін заявив, що обмін можливий тільки після того, як Верховна Рада прийме закон про амністію бойовиків.
Як повідомляв ONLINE.UA, представник України в тристоронній контактній групі Леонид Кучма заявляв, що найближчим часом обмін 47 українських заручників на 618 бойовиків не планується.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?