Бойовики ДНР влаштували свавілля в Дебальцево: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР влаштували свавілля в Дебальцево: з'явилися подробиці

Бойовики ДНР влаштували свавілля в Дебальцево: з'явилися подробиці

В окупованому місті Дебальцево, біля якого 18 грудня велися запеклі бої, бойовики ДНР влаштовували масові грабунки квартир місцевих жителів, які виїхали, рятуючись від можливих обстрілу.


Про це розповів український блогер Олександр Чернов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Окуповане Дебальцеве зараз майже без світла. По місту в чималій кількості зламують квартири втекли з 18.12, в основному колаборантів. Місцева поліція на повідомлення – не реагує!" — повідомив він.
Зокрема, знайома блогера розповіла, що "на Східному мікрорайоні бачила, як у сусідів камуфляжники без шевронів зламали квартиру і виносять речі".


Читайте також: Війна на Донбасі: в бою під Дебальцево сили АТО і бойовики понесли значні втрати

"Зателефонувала: поліція на морозі, "ваше звернення прийнято"... За півгодини так ніхто і не під'їхав. Зломщики спокійно награбували і поїхали на джипі без номерів. Поспілкувалася зі знайомими: подібне бачать і Комуністичної, і на Ватутіна... практично скрізь грабіжники: в камуфляжі без шевронів!" — додав він.


Чернов зазначив, що "якщо це квартири пособничков щиро радий розвитку подій: і орколизунов на "нажите непосильною працею" підстрижуть, і, головне - неостаточно заватненные жителі, спостерігаючи цей бєспрєдєл - прозрівають!".


Як повідомляв ONLINE.UA раніше

український офіцер розповів подробиці боїв на Світлодарській дузі під Дебальцево

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?