Бойовики ДНР вже вибивають "податки" терором: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР вже вибивають "податки" терором: опубліковано фото

Бойовики ДНР вже вибивають "податки" терором: опубліковано фото
Джерело:  Новини Донбасу

Бойовики ДНР підірвали сигаретний кіоск в Донецьку, щоби змусити місцевих підприємців платити їм "податки".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Новости Донбасса".

Так, журналісти відзначають, що чоловік, ім'я якого не вказано з міркувань безпеки, опублікував в соцмережі фото, на якому зображено записку, нібито залишену на місці вибуху сигаретного кіоску. Записка попереджає про те, що необхідно платити "податки". Також вона містить дві адреси електронної пошти.

Вибух, про який іде мова, за словами автора поста, стався в ніч на 1 листопада в кіоску на автостанції по вулиці Щетиніна в Донецьку.

Користувач мережі підкреслює, що це не поодинокий випадок - вибухи сигаретних кіосків, за його словами, були і в центрі Донецька.

"Лихі дев'яності повернулися разом із курятником паном Захарченком? Безсумнівно - повернулися!", - зазначив місцевий житель.


Також чоловік написав, що 10 листопада почали установку нового ларька на місці підірваного. Старий торговий кіоск, за його даними, належав Донецькій тютюновій фабриці.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в підконтрольних українському урядові Курахово, Красногорівці і Мар'їнці Донецької області СБУ ліквідувала агентурну мережу терористів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?