Бойовики ДНР заявили про свою серйозну поразку: штаб АТО спростував
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР заявили про свою серйозну поразку: штаб АТО спростував

Бойовики ДНР заявили про свою серйозну поразку: штаб АТО спростував
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР визнали, що українські бійці зайняли територію Донецької фільтрувальної станції, яка знаходиться між Авдіївка та Ясинуватої.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ДАН.
"Сьогодні вночі українська сторона захопила об'єкти Донецької фільтрувальної станції для ведення з її території вогню по наших позиціях", – заявив заступник командуючого оперативним командуванням ДНР" Едуард Басурин.
Також він розповів, що захопили станцію "бойовики з українських радикальних націоналістичних підрозділів".


Читайте також: Обстріли на Донбасі: з'явилися фото жахливих наслідків

Підтвердив поразку ДНР і один з колишніх ватажків бойовиків – Ігор Стрєлков-Гіркін.
"Підтверджується інформація про занятті підрозділами ЗСУ донецької фільтрувальної станції", — написав він на своїй сторінці Вконтакте.
При цьому він знову висміяв ватажка ДНР Олександра Захарченко.
"Але просто впевнений, що пан Захарченко жодного разу не засмутиться. Адже він багаторазово клявся в тому, що ДНР "має повернутися в склад України" на особливих умовах. Ось вона і повертається. Тільки по частинах", - додав він.
Між тим, штаб АТО спростував повідомлення про захоплення станції.
"У зв'язку з поширенням інформації про нібито захоплення українською стороною об'єктів Донецької фільтрувальної станції для проведення обстрілу неконтрольованих територій України, прес-центр штабу АТО заявляє, що ця інформація не відповідає дійсності і поширюється з метою реалізації чергової провокації з боку російсько-окупаційних військ", - заявили військові.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  генсек ОБСЄ попередив про можливе відновлення масштабних боїв на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?