Бойовики ДНР збираються наступати і вже назвали терміни: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР збираються наступати і вже назвали терміни: з'явилося відео

Бойовики ДНР збираються наступати і вже назвали терміни: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Так званий "міністр доходів і зборів ДНР" Олександр Тимофєєв заявив, що в цьому році бойовики планують захопити всю територію Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter.
"Так, важко поки. Закінчиться війна, сподіваюся, в цьому році вона закінчиться, дуже сподіваюся, нашою перемогою, впевнений, ми займемо назад "окуповані" території України, вийдемо на межі Донецької області", - поділився планами Тимофєєв.
Він також додав, що бойовики мають намір окупувати всю територію Донецької області.
"Референдум" в Донецькій області відбувався на території Донецької області. Тому, якщо у вас вийшло тимчасово окупувати наш Артемівськ і всі інші... панове, якщо ви чуєте, ми вас скоро звідти виженемо. Будемо гнати дубиною, як можемо", - сказав він.
Читайте також: Ватажки ДНР-ЛНР стали "істориками" і відмовилися об'єднуватися: з'явилося відео


Користувачі мережі прокоментували плани бойовиків ДНР.






Як повідомляв ONLINE.UA, відомий український блогер Сергій Іванов познущався з бойовиків ЛНР, зателефонувавши в так зване "міністерство державної безпеки" сепаратистів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?