Бойовики ДНР жорстоко розправилися з чотирма жителями Донецька
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР жорстоко розправилися з чотирма жителями Донецька

Бойовики ДНР жорстоко розправилися з чотирма жителями Донецька
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР прийняли чотирьох мирних жителів Донецька, в числі яких була одна жінка, за шпигунів, через що жорстоко розправилися з ними.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку військового журналіста, координатора групи "Інформаційний опір" і нардепа України Дмитра Тимчука в Facebook.


"Керівництво «ДНР» підвело підсумки проведеної в березні в Донецьку операції «Нічне місто» з пошуку і знешкодження «українських шпигунів». За підсумками операції під час комендантської години бойовиками були застрелені 4 місцевих жителів (в т.ч. одна жінка) - все вони були визнані «агентами СБУ і Правого сектора»", - пише журналіст.


"Результати операції були визнані успішними, прийнято рішення про проведення подібних операцій в ряді інших населених пунктів - Макіївці, Горлівці та ін. Слідом за «полюванням» на міфічних «снайперів НАТО» в «ДНР» проводиться інформаційна кампанія щодо нібито має місце використання ВСУ «американських БПЛА»", - додав він.


"При цьому в середовищі бойовиків поширюються чутки, що дані БПЛА забезпечені розпилювачами якогось секретного вірусу, виведеного в лабораторіях армії США. Характерно, що слідом за підрозділами терористів «ДНР», подібні чутки активно поширюються і серед місцевого населення в прифронтових районах окупованій території - в «МГБ ДНР» надходять звернення від громадян з «повідомленнями» про подібні БПЛА (крім «секретного вірусу», в заявах також активно фігурує нібито розпорошується збудник сифілісу)", - зазначив Тимчук.


Нагадаємо, в Ізюмі Харківської області  затримали диверсанта так званої ДНР, який заклав вибухівку під залізничні колії, через які здійснюється перевезення військової техніки Збройних сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?