Бойовики ДНР знову обстріляли будинки мирних жителів: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР знову обстріляли будинки мирних жителів: з'явилися фото і відео

Міністерство оборони України
Бойовики ДНР знову обстріляли будинки мирних жителів: з'явилися фото і відео

Бойовики самопроголошеної ДНР обстріляли житлові райони Красногорівки Донецької області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Міністерства оборони України.


За інформацією прес-служби, станом на вечір 18 березня активність бойовиків в районі Красногорівки не знизилася. Бойовики обстрілювали позиції військових і житлові райони - в місті найбільше постраждала вулиця Лермонтова. Тут пошкоджені вікна і дахи житлових будинків і сільськогосподарські будівлі, зруйнований гараж місцевого жителя.


Читайте також: На Донбасі зі стріляниною затримали авто, яке збило бійця АТО 
"Протягом останніх двох діб противник активізується зранку, приблизно з 5-ї до 8-ї години, і з 14.15 години дня до глибокої ночі. Почалося все як зажди: спочатку бойовики застосували стрілецьку зброю та кулемети, потім приєдналися великокаліберні кулемети. А коли ми відкрили вогонь зі стрілецької зброї у відповідь, з тієї сторони розпочався вогонь з БМП, мінометів, протитанковими ракетами. Як і в попередні рази, противник вів вогонь з районів Старомихайлівки, шахти Трудовська, а сьогодні вночі їхня артилерія великого калібру била з Донецька", -розповів військовослужбовець ЗСУ з позивним "Шипа".


Як повідомляв ONLINE.UA,  за минулу добу, 18 березня, в зоні АТО на Донбасі зафіксували 85 обстрілів, в результаті яких постраждало пятеро українських військових.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?