Бойовики ДНР знову плюнули на режим тиші: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР знову плюнули на режим тиші: з'явилися подробиці

Бойовики ДНР знову плюнули на режим тиші: з'явилися подробиці

Бойовики ДНР знову порушили режим тиші, обстрілявши електриків, які проводили ремонтні роботи по відновленню електропостачання Авдіївки.

Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря президента Петра Порошенка Святослава Цеголко.
"Не дивлячись на режим тиші, російські бойовики обстріляли українських електриків, які проводили ремонтні роботи для відновлення постачань електроенергії до Авдіївки. Про це поінформував президента віце-прем'єр Геннадій Зубко. Відновити ремонтні роботи не вдалося через прицільний вогонь", - написав він.
Цеголко додав, що ця інформація відправлена ​​ОБСЄ і міжнародним партнерам.
"Україна вимагає від Росії негайно припинити вогонь", - підкреслив прес-секретар президента.

Читайте також: Загострення на Донбасі: мережу вразив цинічний спосіб заробітку бойовиків
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в свою чергу заявила, що роботи на Донецькій фільтрувальній станції припинені через обстріли.
"Роботи перервані. Режим припинення вогню порушений. Цивільне населення продовжує страждати. Припиніть вогонь зараз!", - йдеться в повідомленні місії в Twitter.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  бойовики ДНР не пропустили автомобілі з 26 тоннами гумпдопомоги для постраждалих в зоні АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?