Бойовики ДНР знову вдарили по Авдіївці, є постраждалий
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР знову вдарили по Авдіївці, є постраждалий

Бойовики ДНР знову вдарили по Авдіївці, є постраждалий
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР обстріляли житлові квартали Авдіївки, в результаті обстрілу постраждав 62-річний мешканець міста, якого було госпіталізовано.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови Військово-цивільної адміністрації Донецької області Павла Жебрівського.
Читайте також: Війна на Донбасі: з'явилися радісні вісті з важливого об'єкта
"Окупанти знову обстрілюють житлові квартали Авдіївку із мінометів та ДШК. Це у них такий режим припинення вогню!", - написав він.
"В старій Авдіївці, на вул Шевченка осколкове поранення правого плеча отримав 62-літній мешканець. Міна розірвалась у подвір'ї приватного будинку. Чоловіка вже перевезли в міську лікарню. Обстріли не припиняються", - повідомив Жебрівський.
У той же час інформацію Жебрівського доповнив голова Нацполіції Донецької області В'ячеслав Аброськін.
Зокрема, він заявив, що Донецька фільтрувальна станція, яка знаходиться поблизу Авдіївки, знову припинила свою роботу через обстріли.


Як повідомляв ONLINE.UA, у штабі АТО повідомили, що 5 квітня бойовики так званих ЛНР-ДНР продовжили провокаційні обстріли українських сил, незважаючи на встановлений 1 квітня "режим тиші".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?