Бойовики ДНР зробили гучну заяву щодо переселенців: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР зробили гучну заяву щодо переселенців: з'явилося відео

Бойовики ДНР зробили гучну заяву щодо переселенців: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР заявили про те, що розробляють «закон», згідно з яким можна буде відбирати приватну власність у переселенців - людей, які залишили окуповані території Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на одному з сепаратистських каналів.
Як заявив один з бойовиків так званої ДНР Олександр Тимофєєв (позивний «Ташкент»), який входить в «комісію» бойовиків з «націоналізації» ринків на непідконтрольній території, в «республіці» кинуті 18 тисяч об'єктів - від магазинів до промислових заводів.
«Ми розглядаємо зараз два об'єкти: люди, які самоусунулися і ми не знаємо, де вони вже третій рік. І друга частина - це ті власники, які беруть активну участь в боротьбі з «Донецькою Народною Республікою» - це або фінансування військ АТО або безпосередню участь, очолюючи самі війська АТО», - заявив Тимофєєв на «круглому столі» з питань приватної власності в так званій ДНР.
Читайте також: Бо йовиками ДНР захоплений офіс Донбаської енергосистеми


«З одного боку я розумію, що це приватна власність чиясь, але з іншого боку я розумію, що люди, які володіють цією приватною власністю, ігнорують інтереси цілої «республіки», - продовжив Тимофєєв.


«Тому зупинку таких об'єктів вважаю вкрай неправильною. Тут треба зрозуміти механізм, що ми робимо, як ми перезапускаємо», - додав бойовик.


При цьому, за його словами, на даний момент в проекті «закону» іншими членами так званої ДНР запропонована процедура, згідно з якою майно можна відібрати «тільки за рішенням суду».



Як повідомляв ONLINE.UA,

влітку на окупованій частині Донецької області бойовики так званої ДНР проводили «націоналізацію» ринків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?