Бойовики хочуть створити на Донбасі "військову академію": стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики хочуть створити на Донбасі "військову академію": стали відомі подробиці

Бойовики хочуть створити на Донбасі "військову академію": стали відомі подробиці
Джерело:  online.ua

Бойовики збираються створити на Донбасі "військову академію" з якої будуть формувати підрозділ.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA сказав волонтер Роман Донік.
"Сказати, що щось десь затихло, я не можу. Щось іде, якесь перегрупування йде, щось вони роблять. І пішли чутки, що вони зараз забирають цих... У них же є своя типу військова академія, щось там незрозуміле - і що нібито вони з них формують підрозділ. Викладачів - на офіцерські посади... Коротше, створять кістяк офіцерський, управління якесь або бригади, або полку. Так що, може бути, до чогось і готуються. Тому що ще місяць - і все це розтане. І ні про які активні дії не йтиметься вже. Поки грунт промерз - ось зараз, в принципі, щось і може бути. А потім, коли почнеться міжсезоння, знову все буде перманентно підвішено", - розповів він.

Читайте також: Україна переможе у війні на Донбасі, але є питання про умови - волонтер
За його словами, на Донбас з Росії зайшло кілька колон.
"Я знаю, що заходило кілька російських колон. Заходили, в основному, заправники і тентовані вантажівки. Швидше за все, особовий склад. Тому що зброя, танчики або ще щось вони тягнуть залізницею, і тут я не можу сказати нічого. Але щось вони тягнуть. Як і що - складно сказати. Тому що у них періодично теж то танк загориться, то ще щось, так що у них втрати є", - зазначив волонтер.
Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Нехай Захарченко до нас приходить, тільки щоб мертвим стовідсотково - волонтер Роман Донік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?