Бойовики "ЛДНР" почали тотальні репресії проти молоді - розвідка
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики "ЛДНР" почали тотальні репресії проти молоді - розвідка

Бойовики "ЛДНР" почали тотальні репресії проти молоді - розвідка
Джерело:  online.ua

Бойовики "ЛДНР" запровадили репресійні заходи проти представників студентства в ОРДЛО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

Військова розвідка пояснює, що окупант зацікавлений у поповненні чисельності терористичних угрупувань. Через це представникам молоді й ускладнюють переміщення через лінію зіткнення.

"Для запобігання ухиленню юнаків від цього "призову" російські окупаційні адміністрації обмежили виїзд за межі окупованих територій студентів та випускників загальноосвітніх навчальних закладів", - резюмувало Міноборони.

Водночас з цим в ОРДЛО почалася потужна пропагандистська кампанія, що агітує молодь приєднуватися до бойовиків протизаконних угрупувань.

Слід нагадати, що останнього часу українська сторона заявила про посилення обстрілів з боку противника. Окупанти зовсім ігнорують так зване "хлібне перемир'я", що узгоджене у Мінську.

Як повідомляв ONLINE.UA, в інтернеті з'явилися світлини, що демонструють пам'ятник вбитому ватажку терористів "ДНР" Олександру Захарченку. Користувачі соціальних мереж висміяли зовнішній вигляд скульптури, яка, згідно з плітками, може бути встановлена в окупованому Донецьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?