Бойовики ЛНР готують недобре до Нового року: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР готують недобре до Нового року: з'явилися подробиці

Бойовики ЛНР готують недобре до Нового року: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук попередив, що бойовики ЛНР до Нового року готують провокації з жертвами серед мирного населення, для подальшого звинувачення в цьому ЗСУ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"У ЛНР в районі Алчевськ-Перевальськ бойовики знову здійснюють активні пошуки "ДРГ зі співробітників МВС України", що нібито активізувалася напередодні новорічних свят. За даними МДБ ЛНР, "українські диверсанти" готують масштабні теракти в Алчевську і Перевальську з мінуванням під'їздів житлових будинків, установ, магазинів, розважальних закладів. На упіймання диверсантів кинуті значні сили місцевих структурних підрозділів МГБ і "військової комендатури", - написав Тимчук.

Читайте також: Загострення на Донбасі: з'явилися фото з міст, обстріляних бойовиками
"Широке поширення терористами інформації про спецоперації серед місцевих жителів змушує прогнозувати можливі провокації з боку МГБ ЛНР з жертвами серед мирного населення, для подальшого звинувачення "українських диверсантів", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, 23 грудня бойовики так званої ДНР провели обстріл підконтрольного угрупованню Дебальцевого Донецької області для підготовки фото та відеоматеріалів для РосЗМІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?