Бойовики ЛНР міняють боєприпаси на горілку: в розвідці розповіли подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР міняють боєприпаси на горілку: в розвідці розповіли подробиці

Бойовики ЛНР міняють боєприпаси на горілку: в розвідці розповіли подробиці
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР і ЛНР крадуть зброю і боєприпаси для їх подальшого обміну або продажу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.


1 квітня був затриманий бойовик ДНР з банди, що базується під Новоазовськом, при спробі провезти в Росію п'ять одиниць стрілецької зброї.


Читайте також: У бойовиків на Донбасі суїциди і проблеми з командирами: розвідка дізналася деталі


У той же час, бойовики ЛНР, що базуються під Брянкою, продавали боєприпаси кримінальним структурам і міняли їх на алкоголь. "Зокрема, місцеві жителі обмінювали 500 одиниць набоїв до стрілецької зброї на одну пляшку горілки і п'ять пачок сигарет", - йдеться в повідомленні розвідки.


У зв'язку з крадіжками ватажки банд угруповань почали ревізію складів зброї і боєприпасів. При цьому, в ході перевірок складів бойовиків в Горлівці і Новоазовську через порушення правил безпеки при обліку загинув один бойовик, ще двоє постраждали.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в розвідці розповіли, як бойовики ДНР зазнали втрат в результаті неузгодженості у веденні обстрілів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?