Бойовики ЛНР не випускають шахтарів на підконтрольні Україні території
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР не випускають шахтарів на підконтрольні Україні території

Бойовики ЛНР не випускають шахтарів на підконтрольні Україні території

Бойовики ЛНР блокують виїзд співробітників вугільних підприємств з окупованих районів Луганської області на підконтрольну Україні територію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.
Зокрема повідомляється, що так зване «Міністерство юстиції ЛНР» завершило перереєстрацію українських вугільних підприємств в окупованих районах Луганської області, прив'язавши їх до «ЗАТ «Внешторгсервис» ЛНР». У «державному банку ЛНР» зарезервовані розрахункові рахунки для зазначених структур.
Читайте також: Плотницький з Захарченком уже стоять в черзі: економіст розповів, що чекає шахти Донбасу
"Працівникам «Ровенькиантрацит», «Свердловантрацит», «Краснодонвугілля» (раніше підконтрольні Ахметову) вказано на необхідність подачі заяв про звільнення з цих підприємств і про прийняття на роботу в «ЗАТ «Внешторгсервис» ЛНР». При цьому співробітникам «правоохоронних органів ЛНР» поставлено завдання блокувати виїзд співробітників вугільних підприємств, перш за все з числа менеджменту і висококваліфікованих фахівців, на підконтрольну Україні територію", - пише Тимчук.
Як повідомляв ONLINE.UA, в окупованих бойовиками районах Донбасу через блокаду залізничного сполучення були зупинені всі вугільні шахти, що належать енергетичному холдингу "ДТЕК Енерго" Ріната Ахметова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?