Бойовики ЛНР під час "виховної бесіди" до смерті забили місцевого мешканця
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР під час "виховної бесіди" до смерті забили місцевого мешканця

Бойовики ЛНР під час "виховної бесіди" до смерті забили місцевого мешканця

На Луганщині бойовики так званої ЛНР під час "роз’яснювальної бесіди" до смерті забили 38-річного мешканця Станиці Луганської.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції Луганської області.

Померлий заробляв собі на життя тим, що за невелику платню допомагав переносити сумки з речами людей, , які перетинають контрольний пункт "Станиця Луганська" від блокпосту ЗСУ до блокпосту сепаратистів.

27 квітня чоловік поніс речі через зруйнований міст на територію, окуповану бойовиками, та більше не повернувся. У той же день батьки зниклого почали самостійні пошуки сина, опитали людей, які знаходилися на місці подій, а також тих, хто разом з їхнім сином займається перенесенням сумок.

Читайте також: Розвідка: бойовики на Донбасі зазнали нових втрат через алкоголь, наркотики та розбірки

Через деякий час молодший брат зниклого знайшов у соціальних мережах оголошення про те, що на вулиці Ломоносова у окупованому Луганську 27 квітня було знайдено труп невідомого чоловіка. По опису померлого та його речей рідні впізнали зниклого.

Батько, який поїхав до Луганська, упізнав труп сина у морзі та забрав його додому. Згідно довідки, наданої йому в морзі ЛНР, смерть сина настала від "чисельних тупих травм голови, тулубу та кінцівок, а також перелому кісток скелету та пошкоджень внутрішніх органів".

За оперативними даними поліції, в той день бойовики на своєму блокпосту затримали чоловіка та відвезли до так званої "комендатури" Луганська, де з ним проводили "роз’яснювальну бесіду", під час якої чоловік і помер від чисельних тілесних ушкоджень.

Тіло померлого бойовики викинули просто на вулиці обласного центру.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про те, що на Луганщині місцеві мешканці підірвалися на розтяжці, що була встановлена бойовиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?