Бойовики ЛНР пішли в атаку під Попасною: стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР пішли в атаку під Попасною: стали відомі подробиці

Бойовики ЛНР пішли в атаку під Попасною: стали відомі подробиці
Джерело:  online.ua

30 грудня в районі Попасної Луганської області сталося зіткнення бойовиків ЛНР з бійцями ЗСУ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу штабу антитерористичної операції.


Читайте також: Українців розбурхала історія з загибеллю бійця АТО: опубліковані фото


Станом на 18:00 30 грудня в зоні АТО на Донбасі було зафіксовано 25 обстрілів з боку бойовиків. Зокрема, на маріупольському напрямі велися обстріли Широкино і Талаківки з мінометів 120 і 82 мм калібру, Мар'їнки, Лебединського, Широкино, Гнутово - зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів.


На луганському напрямку терористи стріляли по Новозванівці з 82 мм мінометів, по Павлополю, Кодрашовці Новій, Новозванівці, Новоолександрівці і урочищу Червоне Гнилище зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів.


На донецькому напрямку вели обстріл зі стрілецької зброї по Дослідному і Південному.


Крім іншого, близько 16:00 бойовики ЛНР атакували спостережний пункт бійців АТО в районі Попасної. За даними штабу АТО, ворог зазнав втрат і відступив.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  бойовики ЛНР викрали в окупованому Луганську місцевого проукраїнського блогера, який відомий під ніком Edward Ned.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?