Бойовики ЛНР показали дивного "українського дезертира": опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР показали дивного "українського дезертира": опубліковано відео

Бойовики ЛНР показали дивного "українського дезертира": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ЛНР заявили, що на їх сторону перейшов український військовослужбовець, який нібито дезертирував з лав Збройних сил України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, розміщене на сайті сепаратистів.
Так зване "МДБ ЛНР" опублікувало відео допиту нібито "українського дезертира", який розповідав про службу в ЗСУ. При цьому він намагався зображувати перелякане обличчя.
Під час допиту "дезертир" розповів, що після початку війни на Донбасі в 2014 році він втік з Старобільська Луганської області на територію Росії, а після того, як два роки по тому повернувся в рідне місто, його нібито під загрозою кримінального переслідування мобілізували до лав ЗСУ.

Читайте також: Бо йовики ЛНР серйозно взялися за блогерів: з'явилися фото
Крім того, "дезертир" звинуватив 92-ю бригаду ЗСУ, дислоковану в Харківській області, в непрофесіоналізмі.
"За той час, що я там був, я навіть не знав, хто у нас командир роти, жодного разу шикування не було. Там всі брудні ходять, порвані, п'яні, один БТР іржавий там їздив і вертоліт був, більше нічого там не було", - сказав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, білоруський найманець Сергій Трофимов розповів, як в 2014 році поїхав на Донбас воювати на боці бойовиків угруповання ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?