Бойовики ЛНР показали справжнє обличчя щодо довіри до Росії: соцмережі сміються
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР показали справжнє обличчя щодо довіри до Росії: соцмережі сміються

Бойовики ЛНР показали справжнє обличчя щодо довіри до Росії: соцмережі сміються

Бойовики так званої ЛНР заявили, що єдиний збір з транспортних засобів комерційного призначення при в'їзді на окуповану територію буде стягуватися не в російських рублях, якими користуються в так званій "республіці", а в євро.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на луганського блогера Савелія Вассермана.
"Єдиний збір з транспортних засобів комерційного призначення, тобто з автобусів і вантажних автомобілів, буде стягуватися при в'їзді на територію ЛНР. Платежі будуть перераховуватися до державного бюджету для ремонту і відновлення доріг, а також інфраструктури пунктів пропуску. Платити будуть вантажопасажирські автомобілі, які їдуть з товаром, 2 євро за кожен транспортний засіб. Автобуси від 10 місць до 30 включно також будуть сплачувати 2 євро за кожен транспортний засіб, понад 30 місць - 5 євро за кожний транспортний засіб. Крім того, єдиний збір буде стягуватися і з вантажних автомобілів. На вантажівку до 20 тонн нараховується 5 євро за кожний транспортний засіб, понад 20 тонн до 60 тонн - 10 євро, за кожні наступні 10 тонн (додатково) - 10 євро. Залізничні вагони, контейнери на залізничній платформі будуть сплачувати по 2 євро за кожний транспортний засіб", - йдеться в розпорядженні бойовиків ЛНР.
Користувачі соцмережі сміються над тим, що бойовики перестали довіряти російській валюті.
"Ну правда.. Без жартів. Війна війною, скріпи братня допомога всі справи, російські своїх не кидають таке все інше. Але конвертувати свій злодійський бахчиш краще в ЄВРО. Ну не в рублях ж бл*ть. Така чисто гіпотеза: якби в планах було тут жити поживати та добра наживати, то в рублях б зробили все. А так треба рвати і уй*вати. З рубліками не так все солодко, як з євріками ", - зазначає Савелій Вассерман.
Ірина Грумінская: "Так може вже скинемся по євріку, щоб воно швидко ує...ло і ЛНРія швидше здохла?"

Олександр Штиров: "Апетит хороший".
Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері 2 листопада  бойовики поблизу села Новозванівка Попаснянського району спровокували бойове зіткнення із застосуванням автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, а тим часом ворожа ДРГ з 10 осіб намагалася прорвати бойові позиції ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?