Бойовики ЛНР пояснили активізацію обстрілів "вибухами свиней"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР пояснили активізацію обстрілів "вибухами свиней"

Бойовики ЛНР пояснили активізацію обстрілів "вибухами свиней"
Джерело:  online.ua

В районі Славяносербська  Луганської області, що знаходиться на тимчасово окупованій території, на днях поновилися обстріли.
Про це кореспонденту ONLINE.UA повідомила місцева уродженка, яка повернулася до Києва зі Слов'яносербська після поїздки до родичів.
За її словами, вона почула розриви снарядів за річкою Сіверський Донець, по якій проходить кордон між Луганською областю і територією, окупованою бойовиками ЛНР.
Вибухи пролунали в районі села Трьохізбенка Новоайдарського району Луганської області.
«Двоюрідний брат сказав мені, що у орків (бойовиків ЛНР, - ONLINE.UA) відбулася ротація. І вони вирішили постріляти по Трьохізбенці. А до цього дуже довго була тиша, ні орки, ні наші не вели обстріл», - повідомила очевидиця подій.
За її словами, з українського боку не прозвучало у відповідь залпів. Але на наступний день, в полях на стороні ЛНР, що знаходяться далеко від населених пунктів пролунало кілька вибухів.
Стурбовані мешканці зібрали делегацію і попрямували до місцевого голови окупаційної адміністрації Слов'яносербська і зажадали у нього пояснень - чому бойовики ведуть вогонь по українській території і провокують у відповідь дії українських військ.
"Брат туди теж сходив. І він каже, «голова» на це відповів, що ніхто з України не стріляв, а це вибухають свині. Мовляв, в цьому році розплодилося багато диких кабанів, і поросята вибігли на заміновану територію і почали підриватися на мінах. Я не зрозумію, що вони там курять?", - дивувалася очевидиця подій.
Нагадаємо, раніше  українська розвідка заявила, що бойовики на Донбасі готуються влаштувати масштабні провокації по всій лінії зіткнення, а також мають намір звинуватити сили АТО в недотриманні Мінських домовленостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?