Бойовики ЛНР суттєво знизили кількість обстрілів на Луганщині - штаб АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР суттєво знизили кількість обстрілів на Луганщині - штаб АТО

Бойовики ЛНР суттєво знизили кількість обстрілів на Луганщині - штаб АТО
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ЛНР 16 травня суттєво знизили кількість обстрілів українських позицій у Луганській області: лише вранці ворог обстріляв бійців АТО в районі селища Жовтого та Лопаскине.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Штаб АТО спростував факт часткового захоплення бойовиками сірої зони під Донецьком

"Обстрілявши рано вранці українських захисників в районі селища Жовтого з 120-мм мінометів, а позиції біля н.п. Лопаскине з станкового протитанкового гранатомету, незаконні збройні формування суттєво знизили свою вогневу активність. Впродовж світлої пори доби, станом на цю годину, не було зафіксовано жодного факту застосування ними зброї на Луганському напрямку", - йдеться у зведенні.

Повідомляється, що впродовж дня на Донбасі у зоні АТО було зафіксовано 19 обстрілів. Інформації про поранених в українських силах немає.

"Приморський напрямок. Бойовики обстрілювали наші опорні пункти в районі Павлополя, Широкиного, Водяного з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Неподалік Чермалика вони били з великокаліберного кулемету. По наших позиціях біля Красногорівки ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм. А українських воїнів, котрі тримають оборону поблизу Новотроїцького, обстрілював ворожий снайпер", - повідомили у штабі.
"Донецький напрямок. Околиці Авдіївки та окремі позиції південніше цього міста противник обстрілював з 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. З передмістя тимчасово окупованої Горлівки бойовиками били в бік наших опорних пунктів в районі Зайцевого з озброєння БТР, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - сказано в заяві.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом 15 травня бойовики так званих ЛНР-ДНР 37 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України в зоні проведення АТО, двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?