Бойовики ЛНР - труси: "Азов" зробив заяву по затриманим ультрас
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР - труси: "Азов" зробив заяву по затриманим ультрас

Бойовики ЛНР - труси: "Азов" зробив заяву по затриманим ультрас
Джерело:  online.ua

Фанати футбольного клубу "Зоря", яких затримали раніше бойовики так званої ЛНР за звинуваченням у шпигунстві, не причетні ні до полку "Азов", ні до цивільного корпусу "Азов".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Азова".


"Жоден з названих сепаратистами затриманих не був офіційно причетний ні до полку Азов, ні до цивільного Корпусу Азов. Споглядаючи дати народження затриманих, в черговий раз бачимо підтвердження того, що "ЛНРівські" терористи є трусами, адже "героїчно" їм вдалося затримати тільки підлітків", - йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, 5 листопада  "міністерство державної безпеки" ЛНР заявило про затримання ультрас, які перебувають у підпільному угрупованні батальйону "Азов".


Як повідомляв ONLINE.UA, пізніше  бойовики ЛНР заплуталися і почали стверджувати, що вболівальники "Зорі" діяли згідно з вказівками лідерів "Айдара".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?