Бойовики ЛНР відкритим текстом розповіли про роль Росії на Донбасі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР відкритим текстом розповіли про роль Росії на Донбасі: з'явилося відео

Бойовики ЛНР відкритим текстом розповіли про роль Росії на Донбасі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Представник угруповання ЛНР в Контактній групі по врегулюванню ситуації на Донбасі Владислав Дейнего зізнався, що Росія за фактом бере участь у війні на боці бойовиків.


Про це він заявив в ефірі проросійського каналу "Луганськ 24", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане "ВКонтакте".


Читайте також: Ватажок ЛНР смішно заспокоїв людей, що залишилися без пенсій: опубліковано відео


За словами Дейнего, РФ вже вводила війська до Луганської області, і зробить це знову в разі загострення військового конфлікту з ВСУ.


"Ви забуваєте про один тонкий момент. Коли у нас були найскладніші часи, ми дуже швидко отримали підтримку наших братів, які тут знаходяться недалеко від нас. Так ось, тут ми можемо бути абсолютно впевнені, навіть якщо у нас не вистачить власних сил, нам безумовно допоможуть, але для цього їм дійсно доведеться ввести на нашу територію російську армію", - заявив він.



"Який удар в спину свідкам "громадянської війни" в Україні. Люди, намагаються, виправдовують агресора, і тут таке...", - прокоментував заяву Дейнего відомий український журналіст Денис Казанський.


Наталя Гіневскій: "Маски скинуті, господа!!!"


Також в мережі згадали про бойовика ДНР Арсена Мотороуі Павлова, якого ввечері 16 жовтня підірвали в ліфті власного будинку, і припустили, що подібна доля спіткає і Дейнего. Vitaliy Ilchishin: "Мабуть, скоро і він знайде свій ліфт. Окупанти йому цього не пробачать".


Leonid Dubikivskiy: "Уже відправили за ним ліфт..."


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо, що Росія припинила фінансування угруповань ДНР і ЛНР, через що у бойовиків тепер великі проблеми з грошима.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?