Бойовики ЛНР вигнали спостерігачів ОБСЄ зі своєї території
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ЛНР вигнали спостерігачів ОБСЄ зі своєї території

Бойовики ЛНР вигнали спостерігачів ОБСЄ зі своєї території
Джерело:  online.ua

Два бойовики так званої ЛНР попросили спостерігачів спеціальної моніторингової місії покинути територію поблизу основної дороги, що веде до села Веселогорівка Перевальського району Луганської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СММ ОБСЄ.
"СММ спостерігала передову позицію ЛНР поблизу підконтрольної ЛНР Веселогорівки в 64 км на захід від Луганська, а також 25 озброєних членів ЛНР біля основної дороги, що веде до Веселогорівки. Патруль СММ зупинився, але два члени ЛНР попросили СММ покинути територію", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко пообіцяв стріляти без попередження по членах місії ОБСЄ, якщо побачить їх з пістолетами.
"Що виходить, вони хочуть їх озброїти пістолетами, потім автоматами, потім бронетехнікою. ОБСєшника, якого побачу з пістолетом, сприйматиму як противника і стріляти без попередження. Це для мене однозначно. Якщо вони хочуть жити тут і працювати, то нехай ходять без зброї, як годиться", - сказав Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?