Бойовики ЛНР висунули сенсаційні звинувачення помічникові Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ЛНР висунули сенсаційні звинувачення помічникові Путіна

Бойовики ЛНР висунули сенсаційні звинувачення помічникові Путіна
Джерело:  Четверта влада

На одному з сайтів сепаратистів ЛНР з'явився воістину сенсаційний матеріал під назвою «МГБ ЛНР встановлена причетність В. Суркова ( помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова  - ред.) до вбивства Д.Каргаєва і незаконного переведення в готівку грошових коштів в ЛНР», який пізніше був вилучений.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  vlada.io.

Як зрозуміло з назви, луганські сепаратисти звинувачують помічника президента РФ Владислава Суркова у вбивстві помічника ватажка ЛНР Ігоря Плотницького - Дмитра Каргаєва, який був застрелений в своєму під'їзді 16 березня 2016.

Стаття з'явилася на сайті Луганськ 1, який вважається рупором так званого «МГБ ЛНР». Всього через кілька годин матеріал був видалений. На даний момент доступна лише його копія, яка збереглася в кеші гугла. Журналістам також вдалося вчасно скопіювати і зберегти опублікований матеріал.


«Від джерел в силових органах в редакції надійшли документальні матеріали, що свідчать про те, що МГБ спільно з МВС ЛНР проведено розслідування вбивства помічника Глави ЛНР Д.Каргаєва, в результаті чого встановлено можлива причетність до даного резонансного злочину представників Адміністрації Президента РФ, і, в зокрема, В. Суркова. Одночасно, МГБ ЛНР задокументований факт причетності В. Суркова і Г.Ципкалова до організації багатомільйонної схеми незаконного переведення в готівку в ЛНР грошових коштів, що надходили з РФ на потреби республіки з подальшим вивезенням готівки назад в Росію» - йдеться в статті.

Нагадаємо,  Владислава Суркова, якого називають куратором самопроголошених республік на Донбасі, сфотографували в компанії екс-ватажка так званої ДНР Олександра Бородая.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?