Бойовики на Донбасі не хочуть воювати: розвідка дізналася деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики на Донбасі не хочуть воювати: розвідка дізналася деталі

Бойовики на Донбасі не хочуть воювати: розвідка дізналася деталі
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР і ЛНР уникають участі у військовому конфлікті на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
Читайте також: Портрет и Захарченка на спорожнілих вулицях: з'явилися фото з окупованого Донецька
За даними розвідки, серед бойовиків знижується рівень морально-психологічного стану в зв'язку з поганим матеріальним забезпеченням, втратами особового складу і незадовільними умовами несення служби.
З 31 грудня було зафіксовано 20 випадків навмисного пошкодження частин тіла бойовиками для ухилення від участі в бойових діях. Також в групі бойовиків ЛНР, що дислокуються під Ровеньками в Луганській області, кількість бажаючих звільнитися зросла до 30 осіб, незважаючи на те, що "батальйон" укомплектований лише на 50%.
"Російське командування застосовує до військовослужбовців жорсткі обмеження на спілкування з рідними і близькими засобами зв'язку під загрозою притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності за порушення режиму. З 3 січня в підрозділах окупаційних військ проводяться оперативні заходи ФСБ РФ по виявленню військовослужбовців, які в новорічні дні спілкувалися з абонентами на території України, з метою залучення їх до відповідальності за порушення заборони", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що бойовикам заборонили виходити у військовій формі в свята через небезпеку вчинення самосуду місцевими жителями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?