Бойовики на Донбасі не вщухають, у українських бійців є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики на Донбасі не вщухають, у українських бійців є поранені

Бойовики на Донбасі не вщухають, у українських бійців є поранені
Джерело:  online.ua

В результаті бойових дій на добу 1 січня жоден український військовий не загинув, проте четверо отримали поранення в результаті атак бойовиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням « Українську правду ».


Як розповів речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузянік, "за минулу добу в результаті бойових дій загиблих українських військових не було, четверо наших бійців отримали поранення".


Він також розповів, що на Луганському напрямку обстріли з боку бойовиків велися тільки в новорічну ніч, до світанку, при цьому без застосування важкого озброєння.


Читайте також:  Українські військові показали, як святкували Новий рік: фото з передової


За словами Мотузяніка, на Донецькому напрямку 1 січня відбулося 9 ворожих провокацій, одна з них була з застосуванням важкого озброєння.


На Маріупольському напрямку за добу зафіксовано 26 обстрілів, з яких 11 велися також з важкого озброєння.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше повідомлялося, що 1 січня в зоні АТО на Донбасі в результаті обстрілів бойовиків були поранені троє бійців Збройних сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?