Бойовики на Донбасі виправдали прізвисько "орки" - командувач сектора М
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики на Донбасі виправдали прізвисько "орки" - командувач сектора М

Бойовики на Донбасі виправдали прізвисько "орки" - командувач сектора М
Джерело:  online.ua

Командувач оперативно-тактичного угруповання "Маріуполь", заступник командувача військ ОК "Північ" з бойової підготовки полковник Едуард Москальов заявив, що, судячи з того, як бойовики воюють на Донбасі останнім часом, прізвисько "орки", яке їм дали українські військові, себе виправдовує.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, у бойовиків ресурси не безмежні.
"До того ж, у них є проблеми з особовим складом, є проблеми з військовою дисципліною. Вони теж не горять бажанням гинути. І загострення, які були у нас на протязі двох тижнів, показали, що ми щось можемо. І чимало! За перехопленнями вони кричали: укри вже не ті - вони навчилися воювати!", - сказав Москальов.
Українські військові відзначають, що моральний дух бойовиків впав.
"За нашими даними, з радіоперехоплень, за цей час, починаючи з 10 жовтня, коли пішло загострення, і по нинішній час (25 жовтня) у них близько 27 осіб "200-х" і більше трьох десятків "300-х". Відповідно, їх моральний дух впав", - заявив командир сектора М.
"Але, з іншого боку... Знаєте, наші солдати їх називають "орками". І, судячи з тих бойових дій, які йдуть останніми тижнями, ця назва себе виправдовує. Вони пруть і пруть, пруть і пруть. Їх б'ють, відкидають - а вони все лізуть... Але, врешті-решт, вже перестали лізти. Зрозуміли, що лізти до нас - марно", - додав він.
Більше читайте в інтерв'ю Едуарда Москальова на ONLINE.UA: Великого вторгнення Росії на Донбас я не чекаю з кількох причин - командувач сектору М.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?