Бойовики на Донбасі вивозять ще один український завод
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики на Донбасі вивозять ще один український завод

Бойовики на Донбасі вивозять ще один український завод
Джерело:  online.ua

Головне управління розвідки України зафіксувало демонтаж і вивіз бойовиками обладнання з території Алчевського металургійного комбінату.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.

«Триває знищення інфраструктури і промислових об'єктів на тимчасово окупованих територіях Донбасу. 3 травня ц.р. військовослужбовцями 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ розпочато демонтаж та вивезення обладнання з території Алчевського металургійного комбінату», - йдеться в повідомленні.

У той же час зафіксовано поставка паливно-мастильних матеріалів з території РФ. На базу зберігання пально-мастильних матеріалів (Ровеньки) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ прибуло чотири цистерни (200 тонн) з дизельним паливом.

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100-мм і 122-мм РСЗВ "Град" в районах Первомайська і Озерянівки.

Також зафіксовані чергові втрати особового складу 2 АК (Луганськ) ЗС РФ: 3 травня в результаті необережного поводження з бойовими вибуховими речовинами загинув один військовослужбовець 7-ї окремої мотострілкової бригади (Дебальцево).

Нагадаємо,  бойовики ДНР вирішили закрити два останніх працюючі цехи Донецького металургійного заводу, з якого починалося місто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?