Бойовики на Донбасі втекли з війни - розвідка розкрила деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики на Донбасі втекли з війни - розвідка розкрила деталі

Бойовики на Донбасі втекли з війни - розвідка розкрила деталі

Розвідка повідомляє, що кілька бойовиків ЛНР покинули свої позиції, відмовившись від виконання завдань, і були оголошені в розшук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ розвідки Міноборони України.
"У підрозділах 2 АК (Луганськ) ВС РФ продовжують мати місце випадки грубого порушення військової дисципліни, зокрема самовільного залишення передових позицій. Так, 21 січня сім військовослужбовців зі складу 7-ї окремої мотострілкової бригади (Брянка) не прибули до місць несення служби (виконання завдань) і оголошені в розшук", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: ДНР і ЛНР вимирають: з'явилися вражаючі цифри
У розвідці додали, що через брак особового складу, російське командування бойовиків ЛНР заборонило звільнення навіть при грубих порушеннях контракту.
"У зв'язку з некомплектом особового складу, який стався через небажання продовжувати терміни діючих контрактів військовослужбовцями окупаційних військ, командування 2 АК (Луганськ) ВС РФ вживає заходів для недопущення подальшого зниження рівня укомплектованості, серед них: введена заборона на звільнення з військової служби при будь-яких обставинах, навіть при наявності грубих порушень умов контракту; спрощена процедура прийому на військову службу", - повідомили у відомстві.
Відзначається, що в окремих підрозділах 2-ї окремої мотострілкової бригади (Луганськ) набір бойовиків здійснюється без проходження ними належного медичного огляду, що вже призвело до прийняття на військову службу осіб з фізичними вадами, які не здатні виконувати бойові завдання в складних умовах.
Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовикам ДНР і ЛНР для підвищення їх мотивації пообіцяли платити по 9 тисяч рублів (приблизно 4 тисячі гривень) на місяць за атаки на позиції сил АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?